Vervoer

Happy2Move biedt vervoer aan van en naar onze locaties tijdens reguliere schooldagen, maar ook tijdens studie en vakantiedagen. Wij vragen u rekening te houden met het feit dat vervoer maatwerk is en altijd per individu bekeken dient te worden. In onderstaande alinea’s leggen wij uit wat u de mogelijkheden zijn en wat u van ons kunt verwachten. Als u wilt weten wat er in uw situatie mogelijk is, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Op alle vestigingen kunnen wij uw kind naar huis brengen als u binnen een straal van 10 kilometer van de vestiging woont. Wanneer de afstand groter is dan 10 kilometer vragen wij van u een eigen bijdrage voor het vervoer. Uw kind zal door eigen bussen van Happy2Move of door Connexxion/Munckhof naar huis worden gebracht.

De vestigingen Noord en West zijn de enige vestigingen van Happy2Move met een regio functie en ook de enige vestigingen van waaruit wij kinderen van school halen. Dat betekent dat wij vanuit deze vestigingen kinderen opvangen van verschillende scholen uit de regio. Om de kinderen naar onze locatie te krijgen bieden wij aan om uw kind op te halen van school. Het kan zijn dat wij dat met eigen vervoer doen of dat we daar Connexxion of Munckhof voor inzetten. Doordat het vervoer een complex proces is waarbij wij afhankelijk zijn van een hoop factoren (o.a. schooltijden, locatie school, uitvoerende vervoerder etc.), zullen wij altijd per aanmelding aangeven of wij het vervoer kunnen uitvoeren. Per vestiging kunt u zien met welke scholen wij samenwerken en of we van uw school kinderen halen.

Tot slot organiseert Happy2Move tijdens vakanties, vrije en- of studiedagen het halen en brengen van uw kind. Voor dit vervoer geldt weer dat wij in principe iedereen kunnen halen en/of brengen zo lang u binnen een straal van 10 kilometer van de vestiging woont.

Wanneer u uw kind heeft aangemeld bij Happy2Move ontvangt u onze cliëntengids. Hierin kunt u lezen wat u van ons kan verwachten betreft het vervoer en wat wij daarin van u verwachten. Het is o.a. belangrijk dat er iemand klaarstaat om uw kind op te vangen zodra hij/zij de bus uitstapt.