Over ons

Het initiatief van Happy2Move is bedacht en uitgevoerd door Elkan van der Reis en Alex Breedt. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een tweejarig project op het Ronald McDonald Centre genaamd de dagarrangementen. Elkan was verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires en het sportprogramma. Alex coördineerde het hele project. In de zomer van 2011 hebben wij het idee gekregen om een opvang te starten voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de leeftijd van 4 t/m 20 jaar.
 
In oktober 2011 is Happy2Move als stichting geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Na bijna een jaar aan voorbereiding zijn we in september 2012 begonnen met de opvang van 5 kinderen.

Elkan van der Reis
Tot 2000 was ik actief als ondernemer, daarna heb ik de overstap naar de sportwereld gemaakt met als aandachtsgebied tennis. Zodoende heb ik de benodigde licenties gehaald. Mijn specialisatie is kinderen en sporters met lichamelijke beperkingen. Sinds 2005 ben ik actief als coach en trainer en geef ik sportlessen aan kinderen met een beperking.

Alex Breedt
In 2011 heb ik de HBO opleiding Sport & Bewegen afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik mijzelf verdiept in aangepast sporten. Bij het Ronald McDonald Centre heb ik eerst een half jaar praktijk stage gelopen en sportles gegeven. Vervolgens ben ik afgestudeerd middels een onderzoek naar de invloed van muziek op zeer moeilijk lerende kinderen. In 2016 heb ik de post bachelor Bedrijfskunde afgerond.