Happy2Move — Amsterdam Noord

In 2012 is in Amsterdam Noord de eerste vestiging van Happy2Move geopend in het clubhuis van wielervereniging Ulysses op sportpark de Weeren. In deze groene en afgezonderde omgeving kunnen kinderen met een beperking (4 t/m 20 jaar) in alle rust activiteiten ondernemen die gericht zijn op sporten, gezonde voeding en plezier! Wij maken gebruik van sporthal de Weeren, de 1,5 km lange naastgelegen wielerbaan en een prachtig kunstgrasveld om de activiteiten te faciliteren. Na school en tijdens vrije, studie en- of vakantiedagen bieden wij naschoolse dagbesteding.

Locatie Noord vangt onder andere kinderen op van de Heldringschool SO, Orion College Noord, de Koetsveldschool en SBO Universum. De kinderen van de Koetsveldschool en Orion College Noord worden naar Happy2Move gebracht door het leerlingenvervoer. Happy2Move kan vanaf deze scholen geen kinderen ophalen.

Ook van de Alphons Laudy VSO, Orion College Zuid Oost en De Zeppelin vangen we kinderen op, maar vanaf die scholen kunnen wij ook geen kinderen ophalen. Met scholen uit cluster 4 werken wij niet samen en vangen wij ook geen kinderen op.

Hieronder kunt u de routebeschrijving naar onze vestiging downloaden:

Routebeschrijving

Neem contact op