Happy2Move — Amsterdam West

Let op:

Wegens omstandigheden gaat onze locatie in Amsterdam West per 3 september 2018 samengevoegd worden met onze locatie in Amsterdam Noord. Al onze activiteiten gaan wij voortzetten in Amsterdam Noord. Nieuwe cliënten uit West kunnen nog steeds bij ons aangemeld worden, maar worden dan ook opgevangen in Amsterdam Noord. Voor inhoudelijke vragen hierover kunt u contact opnemen met de hoofdpedagogen van deze locaties.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In 2014 is in Amsterdam Nieuw-West de tweede vestiging van Happy2Move opgericht. Op sportpark Ookmeer delen wij de accommodatie met voetbalvereniging OSC. Omringd door diverse sportvelden wordt hier gewerkt aan sociale en motorische doelstellingen van kinderen, van 4 t/m 20 jaar, met een beperking. Ook maken wij intensief gebruik van de sportzaal in sportcentrum Ookmeer.

Locatie West vangt onder andere kinderen op van de Heldringschool VSO, Alphons Laudy SO, de Alphons Laudy VSO en de Hasselbraam. Ook van de Alexander Roozendaalschool, de Prof. Burgerschool en SBO de kans vangen we kinderen op, maar vanaf die scholen kunnen wij geen kinderen ophalen. Met scholen uit cluster 4 werken wij niet samen en vangen wij ook geen kinderen op.

 

Neem contact op